Contacteaza-ne

Tel: +86-20-81716752

Fax: +86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-mail:Cathy001@gdbahe.com

Adauga: Construirea 51, 1850 Chuangyi gradina nr. 200 East Fangcun Avenue, Liwan District, Guangzhou, China

Acasă > Stiri > Conţinut
Shopping Mall Artistic Wave Sistem de tavan din aluminiu de baraje Aug 28, 2018


Shopping Mall Wave din aluminiu Sistemul de tavane din bambus


Locul de amplasare al proiectului: Guizhou Xingyi, China

Tipul proiectului: Shopping Mall

Proiectul are o suprafață de 56.000 mp.

Anul complet: 2016

Partea de aplicare: plafon, perete

Produsul de aplicare: deflector de aluminiu, panou din aluminiu

Furnizor de produse: Guangdong Bahe Building Materials Co., Ltd.

wave-shape-aluminum-panel.jpg


Guizhou Xingyi Shopping Mall atrium decor plafon, întregul proiect este perceput de Bahe materiale de constructii, măsurarea câmpului, design 3D, desen CAD, și produse.


woodgrain-wave-aluminum-baffle-ceiling-tiles_01.jpg

woodgrain-wave-aluminum-baffle-ceiling-tiles_02.jpg

woodgrain-wave-aluminum-baffle-ceiling-tiles_03.jpg